€ 40.690,00 Zwart hoogglans
Adviesprijs Status
€ 43.290,00 Op bestelling leverbaar
Diepte 214 cm
Breedte 154 cm
Hoogte 102 cm
Gewicht 382 kg

Kawai GX 6

Deze vleugels worden door ons persoonlijk uitgezocht. Wij selecteren op basis van intonatie, klankbeeld, expressie, speelaard, etc. Kortom, voor onze eigen voorraad selecteren wij een GX-6 die voldoet aan onze hoge eisen. Dit gebaseerd op ervaring en vakmanschap sinds 1919.

Bent u op zoek naar een vleugel? Kom dan zeker eens langs in onze showroom om deze schitterende Kawai vleugel te bespelen. Bij deze nieuwe GX-serie zijn de toetsen verlengd waardoor de speelaard nog beter is geworden. Plus het frame is bevestigd aan de kuip waardoor er een nog betere klank ontstaat.
Deze GX-6 is helemaal een genot om te bespelen.
Met zijn lengte van 2.14 meter een fantastisch instrument met een prachtige volle en warme bas en een sprankelende diskant.

Lees meer.....

Wist u dat?
Wat in 1927 begon als klein bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot één van de meest bekende pianofabrikanten ter wereld. Door de hoge kwaliteit en een goede prijs is Kawai met haar piano’s en vleugels al meer dan 85 jaar wereldwijd een zeer bekende naam. De kawai piano’s van dit Japanse merk zijn vooruitstrevend wat betreft de ontwikkeling van piano- en vleugelmechaniek.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel gerust of stuur ons een bericht.

0183 631 707

Kawai

Kiest u voor Kawai, dan kiest u voor een akoestische piano, silent piano (ATX), vleugel of digitale piano met een zeer hoog kwaliteitsniveau. De piano’s van dit Japanse merk zijn vooruitstrevend wat betreft de ontwikkeling van het piano- en vleugelmechaniek. Door de hoge kwaliteit en een goede prijs is Kawai al meer dan 85 jaar wereldwijd een zeer bekende naam voor pianoleerlingen, docenten en concertpianisten.

Innovatie

In de geest van oprichter Koichi Kawai combineert het innovatieve bedrijf de nieuwste technologieën en materialen met traditioneel vakmanschap. De continue zoektocht naar het perfecte instrument heeft ervoor gezorgd dat de mechanieken van Kawai vleugels en piano’s innovatieve elementen bevatten. Een voorbeeld hiervan is het ABS-carbon in onderdelen van het mechaniek. Dit carbon is ongevoelig voor wisselingen van de luchtvochtigheid, wat een langere levensduur van het mechaniek garandeert. De instrumenten van Kawai zijn een kunstwerk waarmee emoties worden omgezet in muziek en worden daarom op belangrijke podia in de hele wereld gebruikt.

Fabrikant van wereld klasse

Wat in 1927 begon als klein bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot één van de meest bekende pianofabrikanten ter wereld. Het aanschaffen van een Kawai piano, vleugel of digitale piano is dan ook een keuze waar u geen spijt van zult hebben. Sommer Piano’s en Vleugels heeft de mooiste Kawai-instrumenten voor u op voorraad, zowel nieuwe collectie als occasions. Regelmatig brengen we een bezoek aan onze Kawai-leverancier in Duitsland waar we de mooiste exemplaren voor u selecteren. Wilt u kennis maken met de topklasse onder de piano’s?

Contact
  • Fax: 0183 631 575
  • Tel: 0183 631 707
  • 4207 HD Gorinchem
  • Techniekweg 6
  • Woensdag t/m zaterdag 10.00 - 17.00 uur
  • Donderdagavond 18.30 - 21.00 uur
  • Maandag en dinsdag gesloten.
  • U kunt ook buiten de openingstijden een afspraak maken.
Blijf op de hoogte
Sluiten