Filteren

Sauter

Bekijk direct onze Sauter collectie

Sauter

Een toppiano met een mooie uitstraling die goed past in verschillende omgevingen. Dit is het doel dat de vooraanstaande Duitse fabrikant Sauter, gevestigd in Spaichingen, voor ogen heeft. Door veel aandacht te besteden aan kleine details, de keuze van het materiaal, vakmanschap en mooie afwerkingen, zijn de piano’s van Sauter een lust voor het oog. Met een sublieme klank enaanslag is een Sauter piano bovendien een genot voor de pianist om op te spelen.

Vakmanschap en kwaliteit

Het familiebedrijf Sauter werd in 1819 opgericht door Johan Grimm. Vanaf het begin van het bedrijf hechtte men veel belang aan een ambachtelijk productieproces en het bouwen van hoogstaande piano’s. In de huidige fabriek van Sauter is deze filosofie voortgezet. Alle piano’s zijn ambachtelijk gemaakt en tijdens het productieproces worden er uitsluitend Europese componenten gebruikt. Op dit moment is Sauter, opgericht in 1819, de oudste pianofabrikant ter wereld. Als fabrikant heeft Sauter zich onderscheiden door als eerste met een topontwerper samen te werken. De piano’s van deze Peter Maly-editie zijn zeer kenmerkend qua design.

Sauter in onze collectie

Uiteraard ontbreken de Sauter piano’s en vleugels niet in de collectie van Sommer. De goede prijs-kwaliteitsverhouding, de heldere, volle klank en een prettige speelaard zorgen ervoor dat u met een Sauter kiest voor een instrument dat u blijvend zal inspireren en uitdagen. Het is tevens mogelijk om eenvoudig een Sauter te huren via het Piano Plus Plan. Bent u op zoek naar een 100% Duits kwaliteitsproduct?

Sauter collectie

Sauter Concent

Onze prijs € 16.384,00 Adviesprijs: € 17.430,00 Meer informatie

Sauter Cosmo occasion

Onze prijs € 8.995,00 Adviesprijs: € 12.710,00 Huur p.m. € 205,67 Meer informatie

Aanmelden nieuwsbrief

Mis niet langer de nieuwste ontwikkelingen op piano- en vleugelgebied. Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden
Contact
  • Fax: 0183 631 575
  • Tel: 0183 631 707
  • 4207 HD Gorinchem
  • Techniekweg 6
  • Woensdag t/m zaterdag 10.00 - 17.00 uur
  • Donderdagavond 18.30 - 21.00 uur
  • Maandag en dinsdag gesloten.
  • U kunt ook buiten de openingstijden een afspraak maken.
Blijf op de hoogte
Sluiten