Terug naar overzicht

Grotrian-Steinweg Concertino

€ 30.500,00 zwart hoogglans
Status
Op bestelling leverbaar
Diepte 66 cm
Breedte 157 cm
Hoogte 132 cm
Gewicht 295 kg

Grotrian-Steinweg Concertino

Wist u dat?
Uit alles wat Grotrian-Steinweg in de afgelopen decennia heeft voortgebracht blijkt liefde voor muziek. Om de hoge kwaliteit en stabiliteit in de Grotrian piano’s en vleugels te garanderen, vindt de productie plaats in de fabriek in Duitsland. Met veel vakmanschap wordt 75% van de instrumenten met de hand gemaakt.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Stuur ons een bericht.

Grotrian-Steinweg

Uit alles wat Grotrian-Steinweg in de afgelopen decennia heeft voortgebracht blijkt liefde voor muziek. Om de hoge kwaliteit en stabiliteit in de Grotrian piano’s en vleugels te garanderen, vindt de productie plaats in de fabriek in Duitsland. Met veel vakmanschap wordt 75% van de instrumenten met de hand gemaakt. Grotrian piano’s zijn populair onder pianisten van elk niveau vanwege hun unieke heldere en volle klank. De piano’s hebben bovendien een uniek achter-frame in de vorm van een ster waarop het bedrijf patent heeft aangevraagd.

Levenslange investering

De goede constructie van de piano en het oog voor detail tijdens de productiezorgen ervoor dat u met een Grotrian-Steinweg piano kiest voor een levenslange investering. Het is ook de reden waarom bekende pianisten van over de hele wereld met volle overtuiging kiezen voor een piano of vleugel van deze Duitse fabrikant. Naast de goede prijs-kwaliteit verhouding, zijn de piano’s perfect om te bespelen en brengen ze een unieke klank voort. Het maken van goede piano’s in de topklasse is de belangrijkste doelstelling van deze Duitse fabrikant.

Een Grotrian-Steinweg kopen of huren

Sommer Piano’s en Vleugels levert al jarenlang vanuit haar showroom in Gorinchem Grotrian- Steinweg piano’s en vleugels.Kijk rustig rond in onze toonzaal of er een piano of vleugel is die bij uw wensen aansluit. Mocht u de Grotrian- Steinweg eerst willen uitproberen, dan is het tevens mogelijk de piano voor een jaar te huren via ons Piano Plus Plan. Sommer heeft in haar grote aanbod van deze fabrikant naast nieuwe piano’s ook gebruikte piano’s. Wilt u meer informatie over Grotrian-Steinweg?

Contact
  • Fax: 0183 631 575
  • Tel: 0183 631 707
  • 4207 HD Gorinchem
  • Techniekweg 6
  • Woensdag t/m zaterdag 10.00 - 17.00 uur
  • Donderdagavond 18.30 - 21.00 uur
  • Maandag en dinsdag gesloten.
  • U kunt ook buiten de openingstijden een afspraak maken.
Blijf op de hoogte
Sluiten