Bekijk ons piano & vleugel aanbod Bekijk ons aanbod
Piano huren Ontdek het unieke huurkoop systeem van Sommer. Ontdek onze huuropties
Aanbiedingen Profiteer vandaag nog van onze aanbiedingen en speciale acties. Bekijken aanbiedingen

Over ons

Gevestigd in Gorinchem, in een pand met een karakteristiek ¨torentje¨ en de daarachter liggende showroom van ruim 1.000 m2, behoort Sommer tot één van de grootste piano- en vleugelshowrooms.

Sommer Piano's & Vleugels is de pianospecialist van midden Nederland, sinds 1919. We kennen de piano's en vleugels van de meeste fabrikanten door en door: de toegepaste technieken, de gebruikte materialen, de afwerking, de duurzaamheid, etc. Op basis hiervan hebben we een breed assortiment samengesteld, met kwalitatief uitstekende piano's van gerenommeerde fabrikanten. Daarmee heeft u veel keuzemogelijkheden. Tegelijkertijd bent u ervan verzekerd, welk merk en type u ook kiest, dat u een degelijke en betrouwbare piano aanschaft.

Welkom in onze showroom.
Juist omdat een piano zo'n persoonlijk karakter heeft, is het belangrijk dat u verschillende merken en typen kunt ervaren. Door de aanslag te voelen, de klankkleur te beluisteren en het volume te beleven, ontdekt u vanzelf welke piano's u het meest aanspreken. In onze showroom in Gorinchem vindt u een grote collectie piano's en vleugels. U bent van harte welkom om geheel vrijblijvend verschillende merken en modellen te beproeven.

Huren kan natuurlijk ook.
Voor beginnende pianospelers is het vaak verstandig om eerst een periode te huren. Huur, of huurkoop, kan ook interessant zijn als u de aanschafprijs liever niet in één keer betaalt. Wanneer u de piano (of een andere piano) later alsnog wilt aanschaffen, brengen we de betaalde huur in mindering op de aanschafprijs.

Een eerlijk advies.
Sommer Piano's & Vleugels gaat graag samen met u op zoek naar een piano of vleugel die past bij uw voorkeuren, wensen en ambities. Daarbij mag u een eerlijk advies van ons verwachten. Een advies dat is gebaseerd op onze kennis van de plussen en minnen van merken en typen, de kwaliteitseisen die we zelf stellen en op drie generaties ervaring.

105_0543
Contact
  • Fax: 0183 631 575
  • Tel: 0183 631 707
  • 4207 HD Gorinchem
  • Techniekweg 6
  • Woensdag t/m zaterdag 10.00 - 17.00 uur
  • Donderdagavond 18.30 - 21.00 uur
  • Maandag en dinsdag gesloten.
  • U kunt ook buiten de openingstijden een afspraak maken.
Blijf op de hoogte
Sluiten