Bekijk ons piano & vleugel aanbod Bekijk ons aanbod
Piano huren Ontdek het unieke huurkoop systeem van Sommer. Ontdek onze huuropties
Aanbiedingen Profiteer vandaag nog van onze aanbiedingen en speciale acties. Bekijken aanbiedingen

Nieuws

Terug naar overzicht

Kies de piano die bij u past

de juiste keuze

Een piano is voor veel mensen een éénmalige aanschaf. Daarom is het belangrijk dat u de juiste keuze maakt. Het piano aanbod is immers enorm. Wilt u een hoogwaardig instrument, een goede occasion, een digitale piano of een silent piano? Wij willen u graag bijstaan bij het maken van de juiste keuze.

voor elk budget

In onze showroom staat een groot assortiment piano's speelklaar opgesteld. We hebben goedkopere instrumenten voor de beginnende pianist, prachtige nieuwe en gebruikte piano's voor schappelijke prijzen en hoogwaardige piano's en vleugels uit het midden en duurdere segment voor de veeleisende pianisten.

piano huren misschien?

Bijna alle akoestische piano's en vleugels kunt u ook huren. Handig natuurlijk, u heeft hierdoor de mogelijkheid om te kijken of pianospelen iets voor u is of de kosten spreiden. Lees hierover meer bij ons Piano Plus Plan.

of toch een digitale piano?

Onze showroom staat vol met digitale piano's van KAWAI en YAMAHA. Nagenoeg de hele collectie hebben we in huis. En alles staat speelklaar opgesteld.

sssssst . . .

Piano spelen zonder dat anderen meeluisteren? Dat kan. We hebben een hele collectie silent piano's staan. Dit zijn akoestische piano's waar een digitale piano is ingebouwd. Zet een hoofdtelefoon op en u kunt naar hartenlust spelen zonder dat iemand het hoort.

van harte welkom

in onze showroom. U krijgt een goed advies bij het maken van de juiste keuze. U krijgt alle ruimte om het juiste instrument te vinden. U parkeert bij ons gratis en direct voor de deur.

Contact
  • Fax: 0183 631 575
  • Tel: 0183 631 707
  • 4207 HD Gorinchem
  • Techniekweg 6
  • Woensdag t/m zaterdag 10.00 - 17.00 uur
  • Donderdagavond 18.30 - 21.00 uur
  • Maandag en dinsdag gesloten.
  • U kunt ook buiten de openingstijden een afspraak maken.
Blijf op de hoogte
Sluiten